З Новим роком!

Виступ 1 класу

/Files/images/Лошадь.gif2014 рік коняЗ Новим роком, Рідна школо!

Новий рік - це нові сподівання і нові звершення. Це посмішка на обличчях дітей, подарунки, спілкування і здійснення бажань. І ось для самих маленьких учнів по команді Діда Мороза, учня 11 класу Оберняк Артема і за помахом чарівної палички Снігуроньки, учениці 9 класу Цвік Альони, спалахує вогниками ялинка. Лунає веселий сміх дітвори, вони танцюють, співають, розповідають віршики. Батьки з цікавістю і хвилюванням дивляться на своїх дітей, їх костюми, на їх поведінку. Серед дітей і мій братик Нікіта, а в залі моя мама, випускниця нашої школи №4, яку ми вважаємо своєю другою домівкою.

Перший клас виступає під керівництвом своєї вчительки, Інни Борисівни Криворучко, яка колись вчилась в нашій школі. Учні 2 класу виступають разом з класоводом Любов Василівною Науменко, яка теж закінчила ЗОШ №4.

Організатор новорічного свята заступник директора з виховної роботи Ірина Сергіївна Алєксєєнко, випускниця нашої школи. А розважали дітей учні старших класів: Хомич Вікторія, Бабич Ярослав, Садло-Агдієвська Інна, Радкевич Яна, Грабовська Яна.

/Files/images/P1090930_1.JPG З подарунками для дітей до школи завітали: президент благодійного фонду «Святого Понтелеймона», журналіст, ведучий «Новин Житомирщини» обласного телебачення Головчанський Костянтин Анатолійович та випускник нашої школи 1986 року, віце-президент цього ж фонду Володимир Анатолійович Радченко. Вони оглянули кабінети школи, вникли в шкільні проблеми, привітали колектив і на згадку сфотографувалися з дітьми.

Оченята дітей, які розглядали подарунки світилися вогниками радості і задоволення. А обличчя дорослих, які згадали, як колись маленькими дітьми вони переступали поріг рідної школи, випромінювали душевну турботу і хвилювання за тих хто виросте, прийде і скаже: «Це моя рідна школа, я тут вчився, з Новим Роком моя Родина!»

Добрянська Тетяна

прем 'єр-міністр шкільної республіки Радомишльської ЗОШІ-ІІІ ст. №4 імені Івана Самоплавського

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.