Родинне свято

Родина дуже важлива у житті кожної людини. Це найближчі, найрідніші люди, яких ми дуже любимо, які дарять нам тепло та допомагають у складних ситуаціях. Це й рідна домівка, затишна та безпечна. Родина – це твій маленький світ, в якому все зрозуміле, дороге./Files/images/2016/IMG_20160407_181637.jpg

Спільними зусиллями, доповнюючи та підтримуючи один одного, сім'я та школа можуть досягти бажаних результатів, щоб виховати розумну, освічену, фізично і психічно здорову дитину; здатну до співпереживання,; яка любить і охороняє навколишній свят; є патріотом своєї держави. Адже і в батьків, і в педагогів мета одна - благо дітей, їх повноцінний і гармонійний розвиток.

Саме з цією метою 7 квітня 2016 року було організоване і проведене родинне свято 7 і 8 класів. На свято завітали мами. Тата, бабусі, дідусі, сестри, брати, тітки учнів. Діти співали і танцювали, виконували частівки. Лунали гарні слова до батьків, бабусь та дідусів. Пісні супроводжувалися презентаціями фотографій рідних дітей. Не змогли втримати почуттів та сліз присутні. Розчулені і задоволені покидали стіни школи і діти обіцяли, що будуть часто проводити такі свята для своїх рідних і близьких.

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.