ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»

Всеукраїнська акція

«Майбутнє лісу у твоїх руках»



Ми рідко про це замислюємося, але природа – це і є справжнє середовище нашого існування. Якщо природи не стане, негайно ж зникне і сама людина. Хіба можна такого хотіти? Природно, що такого не можна хотіти. Саме з цієї причини кожна людина повинна з усіх сил прагнути зберегти природу. Більш того, враховуючи велику кількість безвідповідальних людей в нашому суспільстві, потрібно не тільки зберігати природу, але і допомагати захистити її від тих, хто ставиться до неї не належним чином, забруднює природу і думає, що вона простить йому абсолютно все.

Із 1968 року на базі нашої школи створено і діє шкільне лісництво. Протягом маже 50 років його актив відвідували багато заходів Всеукраїнського масштабу, садили ліс, зустрічали високопоставлених людей, брали участь в акціях. Щороку у квітні місяці проходить Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в наших руках». Завжди ми беремо участь у конкурсах твору і малюнка «Людина і ліс», де і виборюємо призові місця. А саме головне, учні нашої школи за все існування шкільного лісництва посадили і виростили багато дерев, майже 300 га лісу. І знаємо як берегти і охороняти навколишнє середовище, зокрема ліс.

Ось і 8 квітня 2016 року на базі ДП «Радомишльське ЛМГ» пройшла Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». У Поташнянському лісництві актив шкільного лісництва разом з губернатором Житомирської області та працівниками облдержадміністрації, очільниками Радомишльської РДА і районної ради садили ліс. Діти спілкувалися , набиралися і обмінювалися досвідом. Всі задоволені і щасливи, що зробили таку благородну справу поверталися до школи. І ще довго будуть пам’ятати про цей день. Дуже вдячні і педагогічний колектив школи і учні за подарунки. Всі учасники акції отримали солодкі подарунки, а школі подарували акустичну систему.

Пам’ятай, читач, майбутнє лісу – в твоїх руках. Ніхто не забороняє тобі відвідувати ліс. Немає місця приємніше, ніж ліс, особливо коли на вулиці тепла погода, а душа хоче розваг. Але ти повинен пам’ятати, що якщо в лісі побувала людина, то ліс автоматично починає вимагати догляду. І ніхто про нього не зможе подбати, якщо цього не зробиш ти сам. Прибери за собою в лісі! Ніхто не зробить це замість тебе. А якщо сміття так і залишиться там, то лісові буде завдано величезної шкоди.

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.