Прощавай, Букварику, в школі перший друже, ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.

Першокласники попрощалися з першою книгою – Букварем



Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1 класі. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком.

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Ольга Вікторівна Самчук, заступник директора з навчально- виховної роботи Катерина Дмитрівна Вдовенко, заступник директора з виховної роботи Ірина Сергіївна Алєксєєнко, перша вчителька Віта Юріївна Лузан, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

Першокласники з радістю говорять про значення і цінність кожної букви. Діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!
У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Що вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці Віти Юріївни Лузан за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну.

Фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 1002

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.