Джура-2016

Як усі знають, наші діти дуже активні, спортивні, розумні та спритні. Це вони доводять вже не один рік навчання в школі. На днях 19 квітня проводилося вперше в нашій місцевості екстремальне змагання«Сокіл» («Джура-2016»),де усі школи міста змогли прийняти участь.

Суть змагання полягало в тому, щоб усі змогли відпочити, отримати велике задоволення від цієї захоплюючої біганини, найкраще та швидше пройти 6 точок, в яких були різні за складністю завдання. Наші діти (Новіченко Микола, Лобковська Тетяна, Уницький Сергій та Кишковська Юлія) не зважаючи ні на болото та кущі, ні на скелі та річки, переборовши свій страх, біль і деяку неуважність змогли прибігти до фінішу другими.

Зібравшись після такого важкого, енергійного дня, діти та їхні наставники змогли обмінятися емоціями, які їх переповнювали та дружно поласувати апетитною ухою, приготованою самими ж підлітками.

Під кінець дня усіх сміливців нагороджували солодкими призами та грамотами за зайняті призові місця. Звісно наших юних, відважних екстремалів це не оминуло. Завдяки своїй спритності, швидкості, міткості, відважності, розуму, сміливості та вмінню злагоджено працювати в команді привело їх до почесного 3 місця, зайнятого великою працею дітей! /Files/images/2016/LjZH8rUyW7A.jpg

/Files/images/2016/uun-7gon4qk.jpg

Усі учні та вчителі школи сердечно вітають вас та бажають не згубити свого таланту, здобувати великих успіхів, залишатися такими ж спритними та продовжувати бути гордістю нашої школи!

Учениця 8 класу Ю.Кишковська

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.